Haber

2022’de Eskişehir yollarında yoğun çalışma

ANKARA (İGFA) – Sorunsuz bir üst yapı için kesintisiz yol yapım, bakım ve onarım çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım Onarım Daire Başkanlığı grupları, 2022 yılında da yapacakları çalışmalarla konforlu ve güvenilir yollar için kesintisiz misyon edindi.

Ekipler Aşağı Söğütönü-Zincirlikuyu mahallesi uçları içerisinde yetki ve sorumluluk kapsamındaki Söğütönü-Keskin yolu 1578.cadde, 1587.cadde, 1500.bulvar, Kenter bulvarı olmak üzere 5 farklı cadde ve bulvarda bulunmaktadır. il merkezinde 2022 çalışma programı kapsamında planlanmıştır. 5 kilometrelik asfalt kaplama yol yapım işi gerçekleştirdi. Ayrıca kent merkezinde Yunus Emre ile Sivrihisar-1 caddelerinin birleştiği yerde, Huzur mahallesi, Planar caddesi, 75’inci Yıl mahallesi, 8’inci caddede yol yapım ve genişletme çalışmaları yapıldı. Bu çalışmalara ek olarak; 2022 yılı çalışma programı kapsamında yetki ve sorumluluğu kapsamında bozulan ve deforme olan bulvar, cadde ve sokaklarda yol bakım ve onarım çalışmaları yapılmıştır. (Milli Egemenlik bulvarı, Bülent Ecevit bulvarı, Orgeneral Kıvrıkoğlu bulvarı, Bilgeç caddesi, Şehit Yüzbaşı T. Güngör caddesi, Mustafa Özel bulvarı, Atatürk bulvarı)

Ayrıca kent merkezindeki Fevzi Çakmak, Çukurhisar, Satmışoğlu, Esentepe ve 75’inci yıl mahallelerinde altyapı kurum ve kuruluşlarına yönelik hafriyat çalışmalarının ardından ana arterlerin yol bakım ve onarım çalışmaları tamamlanırken, yollarda da çalışmalar devam ediyor. orta sokaklar.

Bu çalışmalar sırasında Odunpazarı ve Tepebaşı İlçeleri (il merkezi) merkez mahallelerinde yıl boyunca 14.650 ton asfalt yama malzemesi kullanılarak bakım onarım çalışmaları yapılırken, 6 km. karayolu ağı.

Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım, Bakım ve Onarım Daire Başkanlığı ekipleri, ilçelerde birçok farklı noktada çalışma programı dahilinde yol yapım, bakım ve onarım çalışmaları gerçekleştirdi. Buna göre yıl boyunca Eskişehir genelinde 14 ilçe kırsalında 30.250 ton asfalt yama makinesi kullanılarak bakım onarım çalışmaları, 31 km yol ağında altyapı güzelleştirmesi ve BSK asfalt kaplaması, 87 km yol ağı. Ayrıca ESKİ Genel Müdürlüğü tarafından 13 ilçe kırsalında yürütülen çalışmaların bakım ve onarımlarında kullanılmak üzere 123.500 m² kilit parke ayağı sağlanmıştır.

Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım Onarım Dairesi yetkilileri, 2022 yılında olduğu gibi 2023 yılında da Eskişehir genelinde çalışmaların devam edeceğini bildirdi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu